Imatge Ignasi Massaguer
Convocatòries de beques per a estudiants
per Ignasi Massaguer - Friday, 26 March 2010, 09:55
 

Us recordem que el termini per a la sol·licitud d’ajuts corresponent a la convocatòria 2010 de concessió de beques a persones de fora de l’àmbit lingüístic català per a assistir a cursos de llengua catalana i temes relacionats finalitza el proper dia 13 d’abril (www.llull.cat).

Queden exclosos d’aquesta convocatòria els ajuts per a participar tant a les Jornades internacionals de llengua i cultura catalanes (Gironella- Masdenverge) com al Campus universitari de llengua catalana (Mallorca – Andorra) . Per a l’assistència a aquestes estades de formació, es preveuen altres tipus d’ajuts. D’aquí a pocs dies trobareu més informació sobre aquestes activitats formatives a www.llull.cat .

D’altra banda, com sabeu, enguany també s’ha obert la convocatòria de concessió de beques a persones de fora del domini lingüístic de la llengua catalana per a assistir a cursos de postgrau o doctorat o màsters relacionats amb la llengua, la cultura i/o la literatura catalanes en universitats públiques dels territoris de parla catalana. El termini de sol·licitud d’aquest tipus d’ajuts també finalitza el 13 d’abril (www.llull.cat).

Us agrairem que feu arribar aquesta informació a totes aquelles persones a qui cregueu que pugui interessar.