Imatge Mariona Masferrer
Cònvocatòria de Beques Generals i de Perfeccionament per a estudiants de català
per Mariona Masferrer - Wednesday, 10 March 2010, 10:25
 

Ja s’ha publicat al DOGC i al BOIB la resolució de la convocatòria de beques generals per a estudiants de fora del domini lingüístic que vulguin assistir a cursos de formació de llengua catalana i d’altres temes relacionats, que es realitzin dins el domini lingüístic.

Aquests ajuts pretenen facilitar la participació en activitats formatives que es duguin a terme dins el domini lingüístic (ajuts per al viatge, la matrícula i l’estada). Esperem que en pugueu fer difusió entre els vostres estudiants, una oportunitat que els permetrà consolidar i ampliar tot allò que hagin après a les vostres classes.

A més a més, aquest any es tornen a convocar les beques de perfeccionament, uns ajuts destinats a totes aquelles persones que estiguin en possessió del títol de llicenciatura o de grau o bé que n’estiguin cursant l’últim any i que tinguin interès a continuar els seus estudis amb cursos de postgrau, màster o doctorat relacionats amb la llengua, la cultura i/o la literatura catalanes en universitats públiques dels territoris de parla catalana.

El termini per rebre les vostres sol·licituds s’acaba el dia 13 d’abril. Trobareu més informació a la pàgina web de l'IRL (www.llull.cat)

(Editat per Ignasi Massaguer - dimarts, 9 mar? 2010, 11:50)

(Editat per Ignasi Massaguer - dimecres, 10 mar? 2010, 10:06)

(Editat per Ignasi Massaguer - dimecres, 10 mar? 2010, 10:17)

(Editat per Ignasi Massaguer - dimecres, 10 mar? 2010, 10:19)