Imatge Mariona Masferrer
II CATALAN FILM FESTIVAL, University of Massachusetts
per Mariona Masferrer - Friday, 5 March 2010, 11:11
 

El segon semestre del curs a la University of Massachusetts obre les portes al cinema català contemporani. Després d’una puntual introducció d’aquest cinema a la universitat per mitjà de la presentació i projecció de Mi vida sin mí d’Isabel Coixet a un auditori de la institució, ara es du a terme el segon Catalan Film Festival. Aquesta iniciativa va unida a la nova classe oficial Catalan Cinema de la professora Barbara Zecchi, amb qui hem organitzat el cicle, i a la de Catalan Culture.

Durant els mesos de febrer, març i abril es podran veure, cada dimarts al campus universitari d’Amherst, pel·lícules d’alguns dels directors i directores catalanes més destacades actualment: Bigas Luna, Ventura Pons, Isabel Coixet, Cesc Gay, Mar Coll... A més a més, comptem amb presentacions de gran qualitat a cada acte per part dels estudiants de doctorat del departament d’Espanyol i Portuguès de la universitat.

El cicle de cinema català forma part d’un grup d’iniciatives que s’han iniciat a la universitat per tal de promocionar i potenciar la cultura catalana a aquesta banda del món.

Notícia enviada per la Júlia Llompart, professora de català a la Universitat de Massachusetts.