Imatge Neus Crisol Milian
Congrés entorn de literatures europees no majoritàries a la Universitat de Poznan (Polònia)
per Neus Crisol Milian - Thursday, 18 February 2010, 10:46
 

Ens complau fer-vos arribar el programa del Congrés entorn de les literatures europees no majoritàries dins el domini de les llengües romàniques que tindrà lloc els propers 25 i 26 de febrer a la Universitat Adam Mickiewicz de Poznan (Polònia), organitzat pel professor d'estudis catalans en aquesta universitat, Alfons Gregori i Gomis, i la responsable acadèmica, la dra. Barbara Luczak.

L'objectiu principal és projectar aquestes literatures menys conegudes i també els fets nacionals o les identitats que es transmeten en certs espais polítics autònoms de parla romànica.

S'hi presentaran un total de 24 comunicacions, majoritàriament de temàtica catalana. Concretament, voldríem destacar la presència de la prof. Anna Sawicka i de Xavier Farré, de la Universitat de Cracòvia, de Sebastià Moranta, professor d'estudis catalans a les universitats de Frankfurt, Marburg i Magúncia, de Guillem Calaforra, exlector a Cracòvia i actualment tècnic lingüístic a la Universitat de València, i de Witold Maciejewski, de la Universitat Adam Mickiewicz.

Font: Alfons Gregori, professor d'estudis catalans a la Universitat Adam Mickiewicz