Andreu Bosch
Canvis en la sol·licitud d'ajuts de subvenció per a activitats culturals
per Andreu Bosch - Monday, 14 December 2009, 16:03
 

Benvolguts i benvolgudes,

Em plau adreçar-me a tots vosaltres per fer-vos partícips d’alguns canvis que, a partir d’avui, aplicarem en el procediment de sol·licitud d’ajuts de subvenció per a les activitats culturals que molts de vosaltres dueu a terme a les vostres universitats. Aquestes modificacions tenen com a objectiu simplificar l’organització dels actes que planifiqueu i agilitzar el procediment de sol·licitud de subvenció.

En aquest sentit, doncs, hem dissenyat una nova documentació que haureu d’omplir quan vulgueu organitzar una activitat amb l’ajuda de l’IRL i que ens servirà per reunir els detalls necessaris per valorar l’activitat i per atorgar, si escau, un ajut. D’altra banda, la voluntat de l’Àrea de Llengua i Universitats és potenciar aquells projectes relacionats amb la difusió de la llengua i la cultura catalanes, per tal de fer-ho amb més garanties creiem necessari de fer una valoració global i conjunta de tots els projectes presentats. És per això que, aquest curs, el termini per fer entrega de la sol·licitud i de la documentació especificada en la convocatòria serà el dia 15 de gener de 2010 per aquelles activitats programades entre el gener i el juny del 2010, i el dia 15 de juliol per les programades entre el setembre i el desembre del 2010. Les sol·licituds rebudes fins ara es donen per tramitades i rebran resposta, amb tota probabilitat, abans d’acabar l’any.

Trobareu tota la informació que necessiteu a “La Xarxa Universitària d’Estudis Catalans a l’Exterior”, a l’apartat d’ “Informes de docència”. Espero que no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres si així ho requeriu.