Imatge Neus Crisol Milian
El català es presenta a la fira “The Language Show” de Londres
per Neus Crisol Milian - Wednesday, 4 November 2009, 11:56
 
logotip

La llengua catalana és present a la fira de llengües internacional “The Language Show, que se celebra a Londres els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre al recinte firal Olympia Exhibition Center de Londres. La llengua catalana s’hi representa amb un estand de l'Institut Ramon Llull (IRL), que per tercer any consecutiu té presència a la fira. També hi col·labora la

La Fira “The Language Show” és un punt de trobada de professors i estudiants de llengua, editors i altres professionals del sector, amb més de 140 expositors. L’IRL hi té un estand on es duran a terme activitats relacionades amb la llengua, com classes de català inicial, impartides per tres professors, Jesús Villalta, Ester Pou i Raquel Santiago. Així mateix s'hi projectaran films documentals (Gaudí 1852-1926; Catalan, language of Europe; Alphabet Tàpies; Dalí i Josep Palau i Fabre) i també hi haurà activitats de parelles lingüístiques i un taller de pa amb tomàquet.

A l’estand, els visitants hi trobaran material divulgatiu de la llengua i la cultura catalanes, així com informació sobre les universitats on es pot estudiar català al Regne Unit, actualment 21, dues de les quals situades a la capital britànica: el King’s College de la Universitat de Londres, i la Universitat Queen Mary de Londres. Actualment hi ha 993 estudiants de llengua i cultura catalanes a les universitats del Regne Unit.

Xarxa Vives d’Universitats.

(Editat per Marina López Planella - dimecres, 4 novembre 2009, 11:55)