Imatge Info Llengua
Presentació de "Vivienda Social y Arquitectura Moderna: Argentina y Cataluña (1930-1970)" a Santa Fe
per Info Llengua - Monday, 26 October 2009, 15:59
 
--Aquest divendres, 23 d’octubre, a les 13, es presentarà el llibre Vivienda Social y Arquitectura Moderna: Argentina y Cataluña (1930-1970)”, compilat per Paola Bagnera, en el marc del XIII Congreso Arquisur (Asociación de Facultades y Escuelas de Arquitectura del MERCOSUR). L’acte tindrà lloc a l’Aula Magna de la Facultad de Arquitectura, Diseño y Urbanismo (FADU) de la Universidad Nacional del Litoral (UNL), situada a la Ciudad Universitaria de Santa Fe, Argentina.

La professora Bagnera és arquitecta per la UNL, exalumna del lectorat de català de la Universitat i actual docent de la FADU. "Vivienda Social y Arquitectura Moderna (1930-1970)" és el resultat d’un projecte d’investigació desenvolupat entre els anys 2006 i 2008 amb el suport de l’Agencia Española de Cooperación Internacional per investigadors de la UNL i de la Universitat Politècnica de Catalunya. A més de la compiladora, col·laboren al volum els professors Josep Bosch, Eunice García, Sebastián Inglese, Inés Lima, Gabriela Morales, Alicia Ponce, Marcelo Ranzini, Jerónimo Silva i Andreu Solano.

L’acte és organitzat conjuntament per la UNL, la Comisión Argentino Catalana de Homenaje al Bicentenario de la Revolución de Mayo i l’Institut Ramon Llull a través del seu professor de català a Sa
nta Fe, Alberto Miyara.

(Text d'Alberto Miyara de la Universitat Nacional del Litoral, Santa Fe, Argentina)(Editat per Jordi Grau - dilluns, 26 octubre 2009, 15:43)