Imatge Mariona Masferrer
Congrés Internacional País Basc - Països Catalans: Camins de Trobada
per Mariona Masferrer - Thursday, 8 October 2009, 12:21
 

Us informem de la propera activitat organitzada des d'Euskal Herriko Unibersitatea que tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de maig. Esperem que sigui del vostre interès.

CONGRÉS INTERNACIONAL PAÍS BASC - CATALUNYA: CAMINS DE TROBADA

Presentació

Des del lectorat de català de la Universitat del País Basc es convoca per al 2010 el Congrés Internacional País Basc - Països Catalans: Camins de Trobada.

El congrés compta amb un Comitè Assessor que està format per: Toni Strubell i Trueta, Martxelo Otamendi, Itziar Idiazabal i Koldo Zuazo.

Seu i dates del Congrés

El congrés es durà a terme a la Facultat de Lletres de la Universitat del País Basc (passeig de la Universitat, 5 - 01006 - Vitòria) els dies 10, 11 i 12 de maig del 2010.

Temes del Congrés

El congrés tractarà els vincles entre el País Basc i els Països Catalans des de qualsevol punt de vista en què aquests dos països es puguin, s'hagin pogut o es prevegi que es puguin vincular.

Comunicacions

Els qui decideixin presentar una comunicació, n'hauran de trametre el títol i un resum (d'una llargada màxima de 30 línies) abans del 25 d'octubre del 2009. També s'hi inclourà una breu informació biogràfica de l'autor, especificant l'entitat a la qual pertany i les seves dades (NIF, correu electrònic, correu postal i telèfon de contacte). El Comitè Assessor decidirà si s'admeten o no les comunicacions i ho notificarà als autors a final d'octubre.

S'acceptaran comunicacions escrites en basc o en català. Els resums de les comunicacions s'hauran de fer arribar a: agnes@agnes.cat

Han confirmat la seva assistència

Jose Angel Irigaray, Gorka Knörr, Juantxo Skalari, Xavi Sarrià, Borja Ariztimuño, Ibon Sarasola, Maite González Esnal, Toni Strubell, Martxelo Otamendi, David Fernández, Itziar Arratibel (ESAIT), Itziar Idiazabal i Pomada.

Per a més informació www.euskalherria-paisoscatalans.blogspot.com