Imatge Neus Crisol Milian
XIIIè Col·loqui Internacional de la North American Catalan Society
per Neus Crisol Milian - Monday, 5 October 2009, 09:13
 

North American Catalan Society

Els propers 6-8 de maig de 2010 tindrà lloc a la Temple University (Filadèlfia, Pennsilvània, EUA), el XIIIè Col·loqui Internacional de la North American Catalan Society.

Us convidem a participar-hi amb comunicacions sobre qualsevol tema relacionat amb la llengua, la literatura o la cultura catalana. S'accepten contribucions de qualsevol disciplina: història, arts visuals, literatura, lingüística, música, cinema, arquitectura, geografia, antropologia...

Els treballs poden presentar-se en català o anglès. Les comunicacions s'han de llegir en un temps màxim de 20 minuts. Tots els participants han de ser membres de la NACS (els membres d'altres associacions de catalanística no cal que siguin socis).

Per presentar una comunicació s'haurà d'enviar, en paper o en format electrònic, un resum (màxim 500 paraules), amb la identificació del títol i l'autor, abans del 15 de gener de 2010 a:

Montserrat Piera

Department of Spanish and Portuguese

Temple University

1114 W. Berks Street

Philadelphia PA  19122

fax: +1 (215) 204-3731

mpiera01@temple.edu

El comitè científic està format per Enric Bou (Brown University), Donna Rogers (Dalhousie University) i Toni Dorca (Macalester College).

Fundada el 1978, la North American Catalan Society és una associació professional que agrupa els investigadors, els estudiants i també tota la gent, especialment dels Estats Units i del Canadà, que manifesti un cert interès sobre qualsevol aspecte de la cultura dels Països Catalans i la llengua catalana. El seu objectiu és fomentar i promoure els estudis de llengua i cultura catalanes, i s’ocupa també de la publicació de la Catalan Review: International Journal of Catalan Culture.

(Editat per Jordi Grau - Tuesday, 29 September 2009, 10:36)