Imatge Glòria Estapé
Gira de Pau Alabajos per França i Alemanya
per Glòria Estapé - Friday, 12 June 2009, 09:56
 

Pau AlabajosAquest diumenge, 14 de juny, el cantautor Pau Alabajos comença la seva gira per terres franceses i alemanyes. Del 14 al 28 de juny actuarà a les ciutats de Grenoble, Heidelberg, Tubinga, Saarbrücken, Bochum, Colònia, Frankfurt i Berlín.

Fins al moment, ha editat dos treballs discogràfics: Futur en venda (Cambra Rècords, 2004), la seva òpera prima, de la qual s’han venut més de 3000 còpies i que ha sigut presentada en més de 250 recitals, i Teoria del caos (Cambra Rècords, 2008), el seu segon llarga durada, que ha comptat amb la col·laboració del cantautor basc Ruper Ordorika, la participació de la Jove Orquestra de Cambra de València i la producció de Toni Xuclà (Ovidi Montllor, Miquel Gil, Maria del Mar Bonet) i que l’ha portat a actuar fora de les fronteres de l’Estat espanyol (Lió, Montpeller, Grenoble, Marsella, Zuric, Basilea i Lausana).

En l’apartat de reconeixements i guardons, cal destacar el Premi Ovidi Montllor 2006 a la Millor Lletra per “Cançó explícita” i el Premi Ovidi Montllor 2008 al Millor Disc de Cançó d’Autor per Teoria del Caos.

També ha obtingut premis i mencions, pel que fa a la seva tasca literària en el camp de la poesia i la narrativa curta.

A banda dels concerts que farà, Pau Alabajos impartirà una sèrie de tallers i conferències sobre la situació del mercat de la música en català, la projecció internacional de la cultura valenciana i els reptes i les expectatives de futur de la Cançó d’avui.